Charles Leclerc barátnője

Charles Leclerc barátnője

2015 és 2019 között Charles Leclerc barátnője Giada Gianni olasz modellel volt, de a pár szakított, mondván Charles a Forma-1-es karrierjére szeretne koncentrálni és ebbe pillanatnyilag nem fér bele a párkapcsolat.

Giada Gianni olasz modell

A pilóta igazából nem egy kicsapongó típus és nem falja a nőket, pedig lennének rá jelentkezők bőven. Most azonban rámosolygott a szerencse és a modell világból beújított ismét egy igazi gyöngyszemet.

Charlotte Sine modell, Charles Leclerc barátnője jelenleg

Charles Leclerc barátnője pillanatnyilag az 1999. szeptember 19-én született Charlotte Sine, aki mellesleg egy gyönyörű modell. A F1-es pilótához hasonlóan Monacóban él, és nemrégiben fejezte be az építészeti tanulmányait az egyetemen. Charlotte anyja, Emmanuel Sine, aki a legnagyobb európai szerencsejáték és kaszinótársaság vezetője. Ezek után úgy fest, hogy Charles megfogta a lánnyal az isten lábát, bár valljuk be őszintén, vagyon tekintetében a pilóta sem áll rosszul.

Charles Leclerc barátnője Charlotte Sine

A 2020 februárjában történt első médiamegjelenések után, a pár rendszeresen szerepelteti egymást az Instagram bejegyzéseikben, miközben bejárják a világot. A szépséges hölgyet sokszor lehet látni a hétvégi futamokon, ahova elkíséri szerelmét.

Leclerc pályafutása röviden

Charles Leclerc 1997. október 16–án született Monte-Carlo-ban. Versenyzői pályafutását nyolc évesen kezdte gokártozással, mint oly sok többi autóversenyző. Ebben a sorozatban Francia bajnok, világkupa-, és WSK-euroszéria győztes lett.

2016-ban a GP3-, 2017-ben a FIA Formula–2 kategória bajnoka lett. 2018-ban kezdődött Forma-1-es pályafutása az Alfa Romeo Sauber csapatnál. A szezonban 39 világbajnoki pontot sikerült gyűjtenie, mellyel a 13. helyen végzett a szezon végén. 2019-től szerződést ajánlott neki a Scuderia Ferrari, Seabstian Vettel csapattársaként, melyet elfogadott. Az első évben a Ferrarinál negyedik-, majd 2020-ban a nyolcadik helyen végzett a világbajnokság pontversenyében. Jelenleg a 2021-es szezon végéhez közeledve a hatodik pozícióban van, mely eddigi legjobb helyezése a F1-ben.

Hasonló cikkek