Lewis Hamilton háza

Lewis Hamilton háza és lakása

Lewis Hamilton háza, vagy pontosabban fogalmazva, házai és rezidenciái nem kis pompával rendelkeznek.

Mielőtt elindult volna a 2021-es világbajnoki cím elérése érdekében – megelőzve Michael Schumacher tavalyi 91 futam-győzelmének rekordját -, legalább négy luxusotthon közül választhatott, hogy elszigetelődjön.

A 36 éves versenyző egy New York-i 32 millió fontos penthouse-, egy 18 millió fontnyi londoni kastély-, és akár egy monte carlói lakás között válogathat, hogy hol élje a luxus életét.

New Yorki lakása

Lewis Hamilton rokonságban áll Amerikával, különösen a keleti partvidékkel, ahol két New Yorki lakása van.

Lewis Hamilton háza new Yorkban

2019-ben 32 millió fontot dobott egy manhattani penthouse-on egy társasházi projektbe, amelynek társtulajdonosa az NFL nagyszerű játékosa, Tom Brady és modell felesége, Gisele Bundchen.

New York hálószoba háza

A 6547 négyzetméteres otthona hatalmas szabadtéri területtel és a Hudson-folyóra nyíló kilátással, valamint úszómedencével, fitneszközponttal, squashpályával, könyvtárral és borospincével rendelkezik.

New York konyha

A szomszédok között van az Oscar-díjas színésznő, Jennifer Lawrence és az Austin Powers sztárja, Mike Myers.

2017-ben 34 millió fontot fizetett az öt hálószobás, hat fürdőszobás lakásért Tribecában, amiben soha nem is lakott. Nem tudni, hogy ezidáig eladta-e.

Forma-1 balesetek

Lewis Hamilton háza Londonban

2017-ben Hamilton megvásárolta az egyedülálló, hat hálószobás villát Londonban. A korábbi tulajdonosok, a Burberry főtervezője, Christopher Bailey és férje, Simon Woods színész voltak. Potom 18 millió fontot fizetett ki az ingatlanért.

Lewis Hamilton háza London

Lewis Hamilton háza lenyűgöző ingatlan “nagyszerű szórakoztató területtel” rendelkezik, amely egy 200 méteres kertbe nyílik, lenyűgöző nyári házzal. Samuel Johns, a híres építész, 1860-ban építette.

Négy nappalival-, két hatalmas fürdőszobával, és hat tágas hálószobával rendelkezik, de nem tudni, hogy Lewis egyáltalán tartózkodik e ebben a házban valaha.

Monte Carloi lakása

Mint sok Forma-1-es pilóta, Hamilton is Monacóban, azaz Monte Carloban él. Bár tulajdonáról nem sokat tudni, egyszer megosztotta lakása csodálatos kilátását a tengerre.

Lewis Hamilton lakása Monte Carlo

Lewis Hamilton is, mint a többiek, valószínűleg az adómentesség miatt tartózkodik Monte Carloban.

Még 2007-ben jelentette be, hogy egy 2000 négyzetméteres, négy hálószobás duplexet vásárolt, kilátással a Földközi-tengerre a Fontvieille Seaside Plazában, mely megközelítőleg 30 millió fontba került.