Valtteri Bottas barátnője és felesége

Valtteri Bottas barátnője és felesége

Valtteri Bottas barátnője Tiffany Cromwell, egy országúti kerékpárversenyző. Tavaly sokkolta a rajongókat amikor Valterri Bottas felesége bejelentette, hogy elválnak. Az F1-es pilóta néhány nappal a 2019-es Abu-Dzabi Nagydíj elött erősítette meg a híreket.

Bottas mindössze négy hónappal azután, hogy bejelentette válását, összejött Tiffany Cromwell, az ausztrál országúti kerékpárosral. Valtteri Bottas megerősítette kapcsolatát Tiffany-val, miután Valentin-napi üzenetet tett közzé a fényképeikkel.

Ki Valtteri Bottas barátnője ?

Tiffany Cromwell 1988. július 6-án született Stirlingben, Ausztráliában.

Valtteri Bottas barátnője, Tiffany Cromwell

Gyakran vesz részt a Grand Tours versenyen, pályafutása során a Giro d’Italia Femminile két szakaszát megnyerte, míg az UCI Road világbajnokságon ötödik lett, jelenleg a német Canyon-SRAM csapat versenyzője.

Ki volt Valtteri Bottas felesége ?

Emilia Pikkarainen 1992. október 11-én született, finn úszónő. Az úszás mellett rajong a lovaglásért is, és számos díjugrató versenyen vett részt.

Valtteri Bottas felesége

Valtteri Bottas felesége háromszor szerepelt az olimpián, 2008-ban, 2012-ben és 2016-ban.

A 2012-es olimpián 100 és 200 méteres pillangó számban, valamint 200 méter vegyes számban indult, 2016-ban pedig a 4 x 100 méter vegyes váltó tagja volt.

Házasság

Emilia és Valtteri 2010-ben kezdtek randevúzni. A pár 2016 szeptemberében házasodott össze a helsinki Szent János templomban.

2019. november 28-án jelentették be a közösségi médiában, hogy hároméves házasságuknak véget vetnek. Valtteri így nyilatkozott erről: „a karrierem és az élethelyzetem okozta kihívások miatt, inkább külön utakon járunk”.

Forma-1 balesetek

Hasonló cikkek Forma-1 témában

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük