Max Verstappen barátnője

Max Verstappen barátnője

Max Verstappen barátnője Kelly Piquet, az egykori Forma-1-es világbajnok, Nelson Piquet és a holland modell, Sylvia Tamsma lánya. 2019 év végéig Danyiil Vjacseszlavovics Kvjat, orosz forma-1-es pilóta barátnője volt.

Verstappen nemrégiben az Instagramon megerősítette kapcsolatát Kelly Piquet modellel. Miután a 2020-as F1-es idényt a harmadik helyen zárta, szilveszterkor Dubajban nyaraltak együtt.

Ki Max Verstappen barátnője ?

Kelly Piquet 1988 december 7-én született Hamburgban, Németországban. Gyermekkora jelentős részét Franciaországban töltötte, még tinédzser korban volt, amikor a családjával Brazíliába költözött. Egy ideig Angliában tanult, majd később a főiskolai tanulmányait New Yorkban folytatta. Nemzetközi tanulmányok szakon végzett, azon belül pedig közgazdaságtanra és politológiára szakosodott. A főiskola alatt az újságírás-, a divat-, és a PR-szakmában tevékenykedett. A KCD PR ügynökségnél, a Vogue lapjánál és a Marie Claire-nél is szerzett szakmai tapasztalatokat. Modellként az APM Monaco és a Pepe Jeans arca is volt. Weboldalán egészség és wellness coachként nevezi meg magát.

Kelly Piquet, Max Verstappen barátnője

Bár születése óta német állampolgár, brazil gyökerekkel rendelkezik, mivel a háromszoros F1-világbajnok, Nelson Piquet lánya. Testvére, Nelson Piquet Jr szintén egykori F1-pilóta, a 2014-15-ös Formula E-világbajnokságot is megnyerte.

Motoros profi bloggerként és rovatvezetőként dolgozik. Ő kezeli a közösségi médiát és a Formula E hivatalos weboldalának blogírás-osztályát.

Forma-1-es kapcsolatok

Max Verstappen barátnője elöző kapcsolata szintén egy Forma-1-es pilótával, Danyiil Vjacseszlavovics Kvjat-el volt, és három évig tartott. A kapcsolatból 2019. július 27-én egy lányuk született, Penelope Kvyat. A dolog érdekessége, hogy Verstappen 2016-ban a nem túl jól teljesítő Kvyat helyére ült be a Red Bull F1-es csapatnál.

Max Verstappen, akárcsak Piquet, 2020 végén szakított elöző párjával, Dilara Sanlikal. Gyakran látható volt vele a boxutcákban a versenyek előtt és után. Az F1-es sztár 2020 októberében jelentette be, hogy szakítottak.

Úgy tűnik, hogy Max új szerelemre talált 2021-ben. Talán a következő szezonban a világbajnoki cím elnyerése tökéletes hab lehet a tortán számára.

Max Verstappen barátnője Kelly Piquet Max Verstappen

Hasonló cikkek Forma-1 témában