Oczella Eszter bikini és fitnesz modell

Oczella Eszter bikini és fitness modell

Név: Oczella Eszter
Született: Eger, 1993. április 28.
Magassága: 175cm

Oczella Eszter fitness és bikini modell versenyző. 2016-ban elnyerte a Miss Earth Hungary címet és második lett a Magyarország szépe választáson.

Korai élete

A gyönyörű modell Egerben született. Egy testvére van, Krisztina. Szüleik korán elváltak, így édesanyjuk egyedül nevelte őket.

Iskolai tanulmányait a bükkszenterzsébeti általános iskolában kezdte. A középiskolát az egri Neumann János Gimnáziumban végezte, sikeres érettségivel. Jelenleg a Budapesti Gazdasági Főiskola turizmus és vendéglátás szakán tanul levelezőn.

Sportkarrierje

Hét éves korától kezdve kilenc éven át balettozott. Édesapja versenyszerűen foglalkozott a testépítéssel, mely kellő mértékben megfertőzte, így tizenhat évesen ő is kipróbálta ezt a mozgásformát. Ha van ideje, azóta is minden nap lejár edzeni a terembe egy-egy órára.

15 éves kora óta főállásban modellkedik, ebből adódóan több bikini és szépségversenyen vett részt sikeresen.

2013-ban megnyerte a Waterbabies Hungary bikini versenyt, majd a nemzetközi megmérettetésen bekerült az öt legszebb lány közé.

2015-ben a legszebb lánynak választották a MissTuning Hungary versenyen, majd 2016-ban a Magyarország Szépe választás második helyezettje lett.

2019-es évben a 170cm feletti kategóriában megnyerte a WBPF Model Physique versenyt és a női modell abszolút bajnoka lett.

WBPF Model Physique verseny 2019.

A sportolás miatt az étkezésére igyekszik odafigyelni, kenyeret és cukrot nem fogyaszt, de nem követ semmilyen szigorú diétát.

Oczella Eszter média szereplései

Miután 2013-ban megnyerte a bikinis szépségversenyt, és külföldön is a legszebb lányok közé választották, szerepet kapott az Éjjel-nappal Budapest című sorozatban.

Oczella Eszter Éjjel-nappal Budapest.

Oczella Eszter egy albérletet kereső divattervezőt alakított, majd be is költözött a sorozatban szereplő lakásba. A szerep szerint a megjelenése komoly konfliktusokat szült, ezért néhány rész után elküldték.

2021-ben szerepelt testvérével, Krisztinával, a TV2-n a Totem című műsorban. A bombázó testvérpár közös vállalkozást vezet a való életben. Elmondásuk szerint az itteni kihívásoknak köszönhetően lényegesen közelebb kerültek egymáshoz és még jobb testvérek lettek.

Totem TV2

A Totem című műsor forgatásán ismerkedett meg Baronits Gáborral, akivel azóta randizgatnak és fontolgatják az összeköltözés lehetőségét.