Megbízható tippmix tippek ingyen és hasznos tanácsok

Megbízható tippmix tippek ingyen és hasznos tanácsok

Miért szeretjük a sportfogadásokat? Egyszerű, szórakoztató, és lehetőséget ad arra, hogy pénzt keressünk! Igyekszünk bemutatni néhány hasznos szabályt ingyen, a tippmix tippek világában.

A kezdőknek azonban még nem szabad sietniük a fogadások megtételével. Látod, bármilyen egyszerű is a sportfogadás, nem éppen könnyű mindent rendbe tenni, amikor még csak most kezded. Ha rosszul közelíted meg a sportfogadást, nem valószínű, hogy élvezni fogod. Biztosan nem fogsz a jó úton haladni a profitszerzés felé. Ezt nem azért mondjuk, hogy meggátoljunk a sportfogadásban. Csak azt akarjuk, hogy készülj fel, és nagy legyen az esélyed a pénzkeresetre.

Reméljük, hogy a cikk elolvasásával a kezdetektől fogva minél több jó szokást tudsz kialakítani. Alább 20 legjobb tippmix tippünk található kezdőknek. Rengeteg tanulnivaló van, akár teljesen kezdő vagy, akár csak egy kis frissítésre van szükséged.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy fontos az összes tippmix tippek követése, függetlenül attól, hogy mi a végső cél. Segítenek abban, hogy sok-sok móka legyen, és jó alapot adnak a munkához, ha az a cél, hogy folyamatosan pénzt nyerj vele.

Bízz bennünk

Az első tippmix tippünk rendkívül egyszerű. Bíz benne, hogy a tanácsunk valóban értékes. Ne válogasd, mely tanácsokat kövesd, és melyeket hagyd figyelmen kívül. Mindennek, amit tanácsolunk, jó oka van, és ígérjük, hogy ennek követése hasznot hoz neked, rövid és hosszú távon egyaránt.

Nagyon keményen dolgoztunk azon, hogy útmutatónk a lehető legátfogóbb legyen, és valóban hasznos legyen. Mi magunk is tapasztalt fogadók vagyunk, és sikeresek is, tehát tényleg tudjuk, miről beszélünk. Egyszerűen csak segíteni szeretnénk olvasóinknak, hogy felelős és hozzáértő sportfogadókká váljanak.

Rendkívül biztosak vagyunk abban, hogy tanácsaink betartása sokkal jobb sportfogadási élményhez vezet. Nem ígérjük, hogy segítünk neked milliókat nyerni. Nem is ígérjük, hogy győztessé teszünk. De megígérjük, hogy tanácsaink segítenek abban, hogy a sportfogadást még élvezetesebbé tegyük, és jobb esélyt kapj a pénznyerésre.

Állítsd be az elérhető célokat

Nem túl nehéz néhány tétet megnyerni sportfogadás esetén. Bárki, aki csak halványan is tájékozott egy sportágban, valószínűleg legalább egy részében pontos előrejelzéseket ad. Azonban nagy különbség van aközött, hogy néhány tétet megnyer, és elég gyakran nyer ahhoz, hogy ténylegesen profitot termeljen. Ez utóbbi nehéz. Nagyon nehéz.

A sportfogadóknak csak kis százaléka nyereséges hosszú távon.

A sportfogadás valósága az, hogy az emberek többsége pénzt veszít vele. Ennek több oka is van, de ezek jelenleg nem fontosak. A fontos, hogy megértsd, kezdőként nagyobb valószínűséggel veszítesz, mint nyersz.

Vannak, akik abban a hitben kezdenek sportfogadásba, hogy sporttudásukra támaszkodhatnak a bukmékerek legyőzésében. Ez egy hiba! A sportfogadásból biztosan lehet profitot termelni, de ehhez több kell egy kis sporttudásnál. Még egy igazán kiterjedt tudás sem elég önmagában. Sok minden kell ahhoz, hogy valaki sikeres sportfogadó legyen, ezért kérjük, ne gondold, hogy az indulás pillanatától fogva nyerni fogsz.

Az irreális elvárások csak frusztrációhoz és csalódáshoz vezetnek. Nincs semmi baj azzal, ha hosszú távú célt tűzünk ki a pénzszerzésre. Fontos azonban, hogy realistának legyünk, és kitűzzünk elérhető célokat. Korai céljainak a további tanuláson és a fokozatos fejlődésen kell alapuljanak. Ha már szereztél némi tapasztalatot, elkezdhetsz összetettebb célokat kitűzni.

Persze lehet, hogy a cél egyszerűen az, hogy jól érezd magad. Ez minden bizonnyal rövid távon elérhető cél. Valójában kezdőként vitathatatlanul a legjobb megközelítés a szórakozásra összpontosítani. Egy későbbi szakaszban még mindig lehetséges komolyabban venni a dolgokat.

Tanuld meg a tippmix tippek alapjait

A cikk legelején kijelentettük, hogy a sportfogadás nagyon egyszerű, de ez nem jelenti azt, hogy azonnal el kell kezdened. Az alapok elsajátítása, mielőtt elkezdenél fogadásokat kötni, sokkal jobb helyzetbe hozza a sportfogadás élményét. Az alapok önmagukban nem biztos, hogy hozzásegítenek általános nyereséghez, de rávezetnek a helyes útra.

Szerencsére egyetlen cikkben összefoglaltuk a sportfogadás legfontosabb alapjait. Ez a cikk különösen a kezdők számára lesz hasznos, és a következőkre vonatkozik:

 • a rögzített szorzós fogadások magyarázata;
 • a sportfogadás összetevői;
 • különböző típusú sportfogadások;
 • a sportfogadás alternatív formái;
 • hogyan lehet fogadni egy bukmékernél;
 • miért keresnek pénzt a fogadóirodák.

Állítsd be költségvetést és használj befektetési tervet

Ezen az oldalon minden egyes tipp fontos, de egyik sem fontosabb ennél. Függetlenül attól, hogy mennyi pénzed van, vagy melyek a rövid távú vagy hosszú távú céljaid, egyszerűen meg kell határoznod egy költségvetés keretet. Ne feledd, hogy a pénzvesztés sokkal valószínűbb eredmény, mint a pénznyerés. El kell döntened, hogy mennyi pénzt vagy hajlandó kockára tenni, és gondoskodnod kell arról, hogy ne kezdj el többet kockáztatni, ha mindent elveszítesz.

Beállíthatsz napi, heti, havi vagy éves költségkeretet. Még azt is hallottuk, hogy az emberek pénzösszeget félretesznek anélkül, hogy határidőket kötöttek volna. A költségkeret beállítása teljes mértékben rajtad múlik. Csak győződj meg arról, hogy költségkereted megfizethető összegre van beállítva, és eltökélt szándékod, hogy ragaszkodj hozzá.

Ha túl sokat költünk fogadásra, az mindenféle problémához vezethet. Senkinek nincs végtelen mennyiségű pénze, így mindenkinek valamilyen szinten gazdálkodnia kell a pénzügyeivel. Vannak bizonyos megélhetési költségek, amelyeknek mindig elsőbbséget kell élvezniük. A rendelkezésre álló jövedelemmel jó a szerencsejáték, de más dolgokhoz szükséges pénzzel nem. Ilyenkor a szerencsejáték kezd kicsúszni az ellenőrzés alól, és a következmények súlyosak lehetnek.

Ez könnyen elkerülhető, ha egyszerűen ragaszkodunk a költségvetéshez. A sportfogadás sokkal valószínűbb, hogy élvezetes élményt nyújt, ha megfizethető, és nem kell aggódnod amiatt, hogy a fogadás nyer vagy veszít.

Ideális esetben téttervet is használhatsz. A tétterv alapvetően csak egy olyan szabályrendszer, amely meghatározza, hogy a költségvetés méretéhez képest mennyi tétet kell feltenni egy-egy fogadásra. Javasoljuk, hogy 1-2% körüli tétet tegyél, de semmiképpen sem több, mint 5%-ot. Ez lehetővé teszi, hogy ellenállj néhány veszteségnek anélkül, hogy a teljes költségvetésed túl gyorsan elfogyna.

Legyél szelektív

A sportfogadások egyik vonzó aspektusa a kínált opciók száma. Manapság gyakorlatilag bármilyen sportra fogadhatunk, és gyakorlatilag bármilyen játékra, eseményre, bajnokságra vagy versenyre. Különböző fogadási típusok széles választékából is választhatunk. Mindent összevetve, rengeteg lehetőség kínálkozik arra, hogy pénzt nyerjünk.

Fontos azonban, hogy szelektáljunk. A túl sok fogadás ugyanolyan káros lehet, mint a túl sok pénz megtétele, mivel ez valószínűleg gyorsabb pénzvesztéshez is vezethet. Sok tét esetén nehéz következetesen ésszerűen választani, ezért sokkal jobb, ha arra koncentrálunk, hogy valóban jó lehetőségeket keressünk.

Néhány jól átgondolt fogadás megtétele szinte biztosan jobb eredményeket fog hozni, mintha véletlenszerűen bármire fogadnál. Javasoljuk, hogy alaposan gondold át, hogy hány különböző sportágra fogadsz, és hány különböző bajnokságra vagy versenyre. Nem szükséges egyetlen sportágra koncentrálni, de túl sokra sem érdemes fogadni. Próbálj azokra összpontosítani, amelyekről a legtöbb ismerettel rendelkezel, és határozottan kerüld azokat, amelyekhez nem igazán értesz vagy nem követed nyomon.

A bajnokságok vagy versenyek száma csak bizonyos sportágak esetében releváns. Ha például teniszről van szó, reális lenne minden egyes versenyre fogadni. Általában ugyanazok a játékosok vesznek részt mindegyiken, így nem lenne túl nehéz nyomon követni őket. A foci egy teljesen más történet. Túl sok verseny és liga van ahhoz, hogy lépést tudjunk tartani mindegyikkel. Mindazonáltal csak két-három bajnokság játékosairól és csapatairól lehet eleget tudni.

Nem árt azt is figyelembe venni, hogy hány játékra vagy eseményre fog fogadni. Nézzük például a focit. Egy normál futball bajnokságban hetente általában 16 vagy 20 meccs van. Még ha a futball lenne az egyetlen sportág, amelyre fogadsz, akkor sem lenne tanácsos minden héten minden meccsre fogadni. Sokkal ésszerűbb lenne kiválasztani néhány olyan mérkőzést, amelyek a legjobb lehetőségeket kínálják, és teljes mértékben rájuk koncentrálni. Ez szinte bizonyosan jobb fogadási döntésekhez vezet, és így jobb eredményekhez is.

Hasonló elv vonatkozik annak eldöntésére, hogy hány tétet kell megtenni egy játékon vagy eseményen. Minden mérkőzéshez több tucat fogadási lehetőség létezik, de ez nem jelenti azt, hogy több tucat tétet kell megtenni. Ismét jobb, ha megpróbáljuk megtalálni a legjobb lehetőségeket.

A lényeg az, hogy amire fogadsz, nem olyan fontos, mint hogy miért fogadsz. Valahányszor jó okunk van a fogadás megtételére, haladjunk előre, és tegyük meg. De soha ne tegyél tétet csak azért.

Tedd meg tétjeidet online

Az online fogadás kétségtelenül a legegyszerűbb és legkényelmesebb módja a tippmix tippek megjátszásának. Ezenkívül számos külön előnyt kínál más módszerekkel szemben.

Az online fogadás legnehezebb része annak eldöntése, hogy melyik oldalhoz csatlakozzál, mert nagyon sok közül lehet választani. Bár a webhelyek többsége jó hírű és biztonságosan használható, vannak olyanok, amelyek nem. Nyilvánvalóan csak a legjobb webhelyeket szeretnéd használni, de hogyan tudod eldönteni, hogy melyek a legjobbak?

Ebben tudunk segíteni. Saját kiterjedt kutatásaink és teszteléseink alapján javaslatokat teszünk a legjobban használható webhelyekre. Mindegyik ajánlásunk teljesen megbízhatónak bizonyult, és mindegyik kiváló, teljes körű szolgáltatást nyújt. Ha bármelyiknél regisztrálsz, akkor nagyszerű általános élményben lesz részed.

 • Bet365
 • Tippmix Pro
 • 22Bet
 • Spin

Íme néhány extra tipp az online fogadással kapcsolatban

Regisztrálj több webhelyen és használd ki a bónuszok és jutalmak teljes előnyeit. A több webhelyre való regisztráció több okból is jó ötlet. Az egyik legnagyobb az, hogy könnyebbé teszi az esélyek és a sorok összehasonlítását tétek megtételekor, amiről ebben a cikkben később is szó lesz. Több webhely használata több bónuszt és jutalmat is jelent, amelyeket ki kell használni, és ezek nagyon értékesek lehetnek.

A bónusz jutalmaknál tekintetében arról van szó, hogy minden webhely bónuszokat vagy ingyenes fogadásokat kínál új ügyfeleknek, hogy feliratkozásra ösztönözze őket. A legtöbb webhelynek van valamilyen hűségprogramja, amellyel jutalmazza meglévő ügyfeleit.

Érdemes időt szánni arra, hogy megtanuld, hogyan hozhatod ki a legtöbbet ezekből a bónuszokból és jutalmakból, mivel ezek nagy hatással lehetnek arra, hogy összességében mennyit nyersz vagy veszítesz.

megbízható tippmix tippek

Értsd meg az érték fogalmát

Az érték egy olyan kifejezés, amelyet gyakran használnak a sportfogadásokkal kapcsolatban, de ezt sok fogadó nem igazán érti. A koncepció meglehetősen egyszerű. Mivel az érték alapvetően csak a kiválasztás esélye és a kapcsolódó eredmény bekövetkezésének valószínűsége közötti kapcsolatot méri.

Ha az esélyek magasabbak, mint amennyit technikailag alapul kell venni a releváns valószínűség alapján, a kiválasztás pozitív várható értékkel rendelkezik.

A sikeres sportfogadás mindig arról szól, hogy megpróbáljuk megtalálni a pozitív várható értéket. Amennyiben az a cél, hogy pénzt keress a sportfogadásokkal, akkor feltétlenül szükséges, hogy megfelelően megértsd az érték fogalmát. Elméletileg csak pozitív várható érték meghatározása után szabad tétet tenni. Végül is csak így lehet hosszú távon profitot termelni.

Nyomatékosan javasoljuk, hogy próbáld megérteni az értékeket, még akkor is, ha a célod csak a szórakozás. Bár nem annyira fontos a pozitív érték azonosítása, amikor szabadidős fogadásból teszel tétet, mégis úgy gondoljuk, hogy a választás előtt legalább egy kicsit mérlegelned kell az értéket. Ez nem csak jobb eredményekhez vezet, hanem élvezetesebb élményben is részesül.

Tanulj meg néhány egyszerű fogadási stratégiát

A legtöbb kezdő egyáltalán nem gondolkodik el a sportfogadás stratégiáján. Ez teljesen ésszerű, mivel kezdőként sok más dologra kell összpontosítania. Úgy gondoljuk azonban, hogy hiba teljesen figyelmen kívül hagyni a stratégiát. Az alapok többsége viszonylag egyszerű és könnyen megtanulható, és ezek az alapok valóban segíthetnek egy kezdőnek a jó döntések meghozatalában. Nyilvánvalóan nem kell tanulni az összes stratégiáról, de egy kis tudás sokat segíthet.

Ezt szem előtt tartva összeállítottunk egy gyűjteményt egyszerű, működő fogadási stratégiákból. Mindegyik ideális kezdőknek, és mindegyiket nagyon könnyen érthető módon magyarázzuk el. Azt is bemutatjuk, hogy pontosan hogyan működnek és hogyan használhatók. Íme néhány példa az általunk tárgyalt stratégiákra:

 • arbitrázs fogadás;
 • kedvencek támogatása;
 • fogadás piaci árakra;
 • fogadás nyerési sorozatok alapján.

Szeretnénk világossá tenni, hogy ezen rendszerek egyike sem vezet garantált sikerhez. Ennek ellenére úgy gondoljuk, hogy megvannak az érdemeik, és érdemes róluk tanulni. Ha ezek közül csak egyet vagy kettőt tudsz hatékonyan használni, akkor sokkal nagyobb esélyed van nyerni.

Mindig hasonlítsd össze az esélyeket és a sorokat

A tippmix tippek közül, ez az egyik legkönnyebben követhető. Az esélyek és a sorok összehasonlítása nagyon egyszerű, és csak néhány pillanatot vesz igénybe, amikor fogadást kötsz. Mivel a fogadóirodák és fogadási oldalak nem mindegyike kínálja pontosan ugyanazokat az esélyeket és sorokat. Az esélyek és a sorok közötti különbségek általában meglehetősen kicsik, de idővel összeadódnak.

Vezess nyilvántartást a fogadásaidról

Nagyon kevés kezdő törődik azzal, hogy nyilvántartsa sportfogadásait. Ez két okból is hiba. Először is, nyilvántartás nélkül nehéz nyomon követni, hogy mennyit költenek el. És amint azt korábban kifejtettük, nagyon fontos a kiadások nyomon követése és a költségvetés betartása. Másodszor, a nyilvántartások vezetése lehetővé teszi, hogy rendszeresen tanulmányozd ezeket a feljegyzéseket, és megkeresd a javítási lehetőségeket. Ez létfontosságú, amennyiben a hosszú távú cél a profitszerzés.

Ez az információ segít nyomon követni a teljes kiadást (vagy a nyereséget), és nem tart sokáig a rögzítése.

Néhány egyszerűbb sportfogadási tipp

Az eddig ismertetett tippmix tippek mind nagyon fontosak. Valójában mindegyiket követned kell, hogyha a lehető legjobb élményre vágysz sportfogadáskor. Az alábbiakban felsorolt ​​további tippjeink egy kicsit egyszerűbbek, és talán egy kicsit kevésbé fontosak.

A személyes elfogultság figyelmen kívül hagyása

A legtöbben arra a sportágra tesznek fogadást, amelyet a legtöbbet néznek, és természetes, hogy megvannak a kedvenc csapataik és játékosaik. Nyilvánvalóan szeretik látni, hogy ezek a csapatok és játékosok jól teljesítenek, és ez könnyen befolyásolhatja a választásukat, amennyiben nem vigyáznak. Nagyon gyakori, hogy az emberek arra fogadnak, amit akarnak, hogy megtörténjen, anélkül, hogy alaposan átgondolnák, hogy ez helyes dolog-e vagy sem.

Kedvenc csapatodra és játékosaidra való tét nem jelent komoly problémát, ameddig szórakozásból fogadsz. De amennyiben pénzt szeretnél keresni, ne engedd, hogy az elfogultság elhomályosítsa józan ítélőképességed. Ennek legjobb módja az, ha elkerülsz minden olyan játékot és eseményt, ahol személyesen érdekel az eredmény.

Ne légy túl magabiztos nyeréskor

Bár nehéz a sportfogadások során következetesen kiválasztani a győzteseket, még a kezdők is képesek időről időre egy szép nyerő szériára. Fontos, hogy ne ragadjon el a hév, amikor ez megtörténik. Könnyű túlságosan magabiztossá válni, és azt gondolni magadról, hogy egy fogadási zseni vagy. Valószínű, hogy a szerencse most éppen az oldaladon áll, de ennek ellenére próbálj meg két lábbal a földön maradni.

Ne csüggedj, amikor veszítesz

Ugyanilyen fontos, hogy ne dőljünk kardunkba a veszteségek miatt. Ha kezdőként veszítesz, az nem jelenti azt, hogy soha nem fogsz pénzt keresni. Még a világ legjobb sportfogadói sem nyernek meg minden egyes tétet, sőt, könnyen belemennek a hosszadalmas vesztes sorozatokba, ahol semmi sem sikerül a várt módon. Ha velük megtörténhet, akkor bárkivel megtörténhet. Ne csüggedj, ha veled is megtörténik.

Szánj időt a kutatásra

Nem kell végtelennek tűnő órákat kutatással tölteni, különösen, ha csak szórakozásból fogadunk. Érdemes azonban legalább egy kis időt áldozni néhány releváns hírt olvasására, áttanulmányozni az alapvető statisztikákat vagy naprakésznek lenni az aktuális formával. Pusztán a televízióban való sportnézés is kutatásnak tekinthető, és ez aligha meló!

Bízzál az ítéletedben

Sok szakértő van a médiában, akik szeretik elmondani a véleményüket arról, hogy bizonyos csapatok vagy játékosok mennyire jók, és előrejelzéseket készítenek az események várható alakulásáról. Nincs abban semmi rossz, ha figyelembe veszed mások véleményét, de próbálj meg ne engedni, hogy túl könnyen befolyásoljanak. Fontos, hogy mindenek felett higgy a saját megítélésedben.

Kísérlet

Nincs jó vagy rossz módja a sportfogadásnak. Sokféle megközelítés létezik, amelyek hatékonyak lehetnek, és a legjobb módja annak, hogy meghatározza, mi a legjobb a számodra. Különböző rendszerek és stratégiák kipróbálásával jó eséllyel találsz egy olyan megközelítést, amely pozitív eredményeket hoz. Kísérletezni kell a különféle fogadási típusokkal és a sportfogadás különböző formáival is.

Tarts rendszeres szüneteket

Az utolsó tippünk nagyon egyszerű, és azt javasoljuk, hogy tarts mindig szem előtt. A sportfogadásnak bizonyos mértékig mindig szórakoztatónak kell lennie, még akkor is, ha a végső cél a pénzszerzés. Rendszeres szünetekkel kerüld el, hogy a sportfogadás nagyobb feladat legyen, mint választás. Ez segít abban, hogy élvezetes maradjon, és a friss szemszögből való visszatérés segíthet a jó döntések meghozatalában is.

Ezzel véget is ért a megbízható tippmix tippek és ötletek tárháza, de most még egy utolsó pontot a végére hagytunk. Ha az összes tippünk betartása után úgy találod, hogy nem szeretnél fogadni, ne folytasd csak a pénz miatt. A sportfogadás nem mindenki számára megfelelő, és nem szégyen, ha valami mást csinálsz helyette a pénzeddel.