ekcéma krém eucerin

Ekcéma krém vény nélkül

Az ekcéma krém segítségével gyógyítható vagy csökkenthető a bőr szárazsága és sebes állapota. Azok számára, akik ekcémával küzdenek, rendszeresen előfordul a viszkető, száraz és gyulladt bőr időszaka. Az ekcéma olyan állapot, amikor a bőr legkülső rétegében mikroszkopikus repedések alakulnak ki, a bőr elveszíti a hidratáltságát és gyulladt lesz.

Ha ön az ekcéma által érintett sok százezer ember közé tartozik, akik enyhülést keresnek, sok hidratáló ekcéma krém kapható vény nélkül, mely nyugtathatja bőrét. Teszteltük a hidratáló ekcéma krémeket, hogy lássuk mennyire hatékonyan hidratálják a bőrt.

ekcéma krém

Eucerin® AtopiControl SOS Bőrnyugtató krém

Az Eucerin AtopiControl SOS Bőrnyugtató ekcéma krém bőrnyugtató, ápoló krém, mely segít a viszketéssel járó bőrgyulladás ciklusaiban. Bőrápoló tulajdonságainak köszönhetően segít csökkenteni a hidrokortizon használatát a bőrgyulladás ideje alatt. Az SOS Bőrnyugtató krém hasonló hatást eredményezett a bőr kipirosodásának csökkentésében, mint az 1%-os hidrokortizon tartalmú krém. Az AtopiControl SOS krém nem minősül gyógyszernek, és nem helyettesíti azt.

Intenzíven ápolja, és megnyugtatja a bőrt, továbbá bármilyen gyakran alkalmazható a sérült bőrefelületen. Összetételében megtalálhatók a regeneráló tulajdonságú omega-6 zsírsavak, az antibakteriális decandiola és a hűsítő menthoxypropanediol. Klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy ezen ekcéma krém alkalmas az atópiás bőr ápolására.

aveeno ekcéma

Aveeno ekcéma krém terápiás viszketés enyhítő balzsam

Ez az ekcéma krém nagyszerű lehetőség a sérült bőrfelület kezelésére. Ez egy gazdag balzsam, amely kiválóan alkalmas a bőr megnyugtatására. A bőr nedvességzáró rétegének erősítésére szolgál, a ceramid segítségével. Bőrgyógyászok ajánlják, és klinikailag kimutatták, hogy ekcémás bőrt kivállóan kezel, miközben 24 órás nedvességet biztosít a bőrnek. Naponta többször is használhatja és élvezze a hosszan tartó megkönnyebbülést.

Vaseline intenzív terápiás illatmentes krém

Ez a vazelines termék véletlenül a GH Beauty Lab testápolási tesztjének nyertese is, ahol átlagosan 60% -kal növelte a bőr nedvességtartalmát. A laboratóriumban ezt a terméket tesztelő összes fogyasztó egyetértett abban, hogy ez a krém gyorsan felszívódik, anélkül, hogy egész nap ragacsos lenne tőle a bőre.