Novak Djokovic háza és ingatlanjai

Novak Djokovic háza

A szerb tenisz legenda, Novak Djokovic háza, vagy inkább házai Európa és Észak-Amerika kontinensein találhatók. Monte Carlóban él folyamatosan, de Monacóban, és a belgrádi penthouse-ban is eltölt egy kis időt az év folyamán. Mindezek mellett Djokovic luxus kúriával is rendelkezik Miamiban és néhány más országban.

Novak Djokovic háza Monte-Carloban

A 16 Grand Slam-bajnok Djokovic tulajdonosa egy kastélynak, Monte Carlo domboldalán. A ház a Földközi-tengerre néz. Egyszer Djokovic elárulta, hogy Monte Carlóban szeretne maradni, és megemlítette az okát is:

„Monte -Carlo olyan hely, ahol sok sportoló-, és sok teniszező élt az elmúlt néhány évtizedben. Először 17 éves koromban érkeztem Monte Carlóba a bajnokság kvalifikációjára, majd ezt követően egy kicsit több időt töltöttem ott, mert az edzőm ott lakik, a korábbi edzőm még mindig ott él, Riccardo Piatti. ” – mondta Djokovic.

„Tehát egy évig dolgoztam vele és ekkor még Szerbiában éltem. Több okból is tetszik a hely, de a legfontosabb, hogy az időmet a teniszre fordíthatom. Csak élvezem. Életem ezen szakaszában ez nagyon értékes dolog ” – tette hozzá.

Novak Djokovic háza Monte-Carlo városában.

Monte-Carlo számos tenisz szakembernek ad otthont. A régiót egy adóparadicsomnak tekintik, a személyi és iparűzési adótörvényei és politikái miatt, amelyek rendkívül engedékenyek, a világ többi részéhez képest. Nem vet ki jövedelemadót, és számos gazdag sportoló inkább Monte Carlóban él, mivel gazdasági előnyöket élvez ezáltal.

Novak Djokovic Miami kúriája

A szerb ász Djokovic Beach villát birtokol az elit lakótelepen, Floridában. Az épület környezettudatos üvegszerkezete sokat beszél arról, hogy Novak a tiszta és fenntartható életmódot részesíti előnyben.

Miami társasháza tele van békével és nyugalommal. mentes a South Beach nyüzsgésétől. A luxus épület panorámás kilátást nyújt az óceánra (hasonlóan Monacóéhoz). Az épület belső tereit a RDAI tervezte.

Novak Djokovic Miami háza

A társasházban két buja-zöld park található. „Engem inspirált a páratlan szintű kiszolgálás, az exkluzív parkbejárás, a házi botanikus kert, valamint a szárazföldre és a tengerre nyíló panorámás kilátás” -mondta Djokovic. „Mindez tökéletes életmódot biztosít számomra és feleségem, Jelena számára. Egyszerűen szeretem ennek az épületnek a kialakítását. Ez egy szuper hely egy gyorsan növekvő környéken, és ez vonzott, hogy itt vásároljak ingatlant. Ez lesz az új menedékem. ”

Belgrádi penthouse lakása

A teniszcsillag vett egy penthouse-t Belgrádban, amely több mint félmillió eurót ér. Nyarát családjával Belgrádban tölti. A fényűző villa a Pavlovac-tó partján épült. Az épület több mint 250 méter magas. Három hálószobával, nagy nappalival, konyhával, három fürdőszobával, étkezővel, vendégfürdővel és tágas parkolóval rendelkezik. A lakás tera saját úszómedencével rendelkezik.

Djokovic Belgrádi penthouse

Djokovic havonta körülbelül 15 000 eurót költ csak azért, hogy 16 ember vigyázzon a házra, amikor nem lakik ott.

Hasonló cikkek a témában