Lionel Messi háza

Lionel Messi háza

A bolha, azaz Lionel Messi vitathatatlanul korunk egyik legnagyobb futballistája, és egyben a világ legjobban fizetett labdarúgója is. A Forbes szerint a labdarúgó nettó vagyona 2020-ban 400 millió dollár volt. Ez rettenetesen sok pénz, és nem meglepő, hogy Lionel Messi háza, vagy inkább házai nagy luxust és fényűzést képviselnek Argentínában és Barcelonában.

Lionel Messi háza

Barcelonai ház

Fizetése nagysága átlagemberi ésszel alig felfogható, így nem meglepő, hogy Lionel Messi háza iszonyú drága, és a legnagyobb luxust képviseli.

A barcelonai ház külseje csodálatos. Van egy medence, egy kis focipálya, ahol Messi otthon edzhet, egy étkező a kertben, és egy kis játszótér a gyermekei számára. A ház külseje azt mutatja, hogy az otthon tágas ahhoz, hogy befogadhassa a legendás futballistát, és hogy lehetőséget kínáljon Katalónia gyönyörű dombjainak megtekintésére, amikor csak kedve tartja.

Lionel Messi háza Barcelonában

Ez a ház a Bellmar nevű helyen található Barcelonában. Ezen a területen Castelldefelsben minden ház nem kevesebb, mint 5 millió dollárba kerül. A házak árai ezen a területen Messi 2009-es érkezése után emelkedtek. Az argentin 2009-ben megvásárolta meg ezt a házat 2,1 millió dollárért, majd további 7 millió dollárt költött a házra, hogy a saját igényeire szabja.

A ház belseje

A ház belülről ugyanolyan szép, mint a kivűlről. A belső tere mediterrán stílusú, alapdekorációval van ellátva. Az általános színvilág sötétbarna és bézs.

Lionel Messi ház belseje

Messi a világos pasztell színeket részesíti előnyben, mivel a ház színsémája barna és bézs, a padló bézs, míg a bútorok barna színűek. A házban a kanapék többnyire sötétszürke és sötétbarna színűek. A házban van egy edzőterem is, ahol a labdarúgó edzéseket végezhet. A külső teraszon grillező és étkező található.

Lionel Messi háza Argentínában

Egy folyóparti házzal rendelkezik szülővárosában, az argentínai Rosario-ban. Az idő nagy részét Argentínában tölti az ünnepek alatt és a futball szezonon kívüli időszakban.

Lionel Messi Argentin háza

Toronylakás Miamiban

Az argentin megvásárolta a Porsche Design társasház tornyát a floridai Miamiban. Magánszférája és vonzereje vonzotta a Porsche Design Tower felé, mivel képes be- és kijutni a házból, anélkül, hogy a nyilvánossággal találkoznia kellene. Új egysége az épület északi oldalán található, ahonnan pazar kilátás nyílik az óceánra.