Sebastian Vettel gyerekei

Sebastian Vettel gyerekei

Sebastian Vettel gyerekei és saját magánéletét igyekszik távol tartani a közösségi médiától. Ezt nyilván elég nehéz megtennie, mivel ő az egyik leghíresebb jelenlegi német Forma-1-es pilóta, aki a Ferrari versenyzője. Sebastian Vettel szerint a személyes élete a sajátja, és ez olyasmi, amit nem akar megosztani a világgal.

Természetesen sok rajongó kíváncsi arra, hogy milyen Sebastian Vettel és gyerekei élete, amikor nincs a Ferrari piros overálljában.

Sebastian Vettel gyerekei

Sebastiannak és Hannának három lánya született. Legidősebb lányuk Emilie, 2014-ben, Mathilda a középső gyermekük 2015-ben született. A pár nemrégiben fogadta harmadik gyermekét, aki egy nappal az Abu Dhabi Nagydíj hétvégéje előtt született.

Sebastian lányai

Sebastian Vettel gyerekei mindig, és minden előtt szerepelnek számára. Folyton hangoztatja, hogy ő inkább apa és férj, mint a autóversenyző.

Hanna és Sebastian gyermekeikkel egy középkori stílusú parasztházban laknak Svájcban.

Sebastian Vettel felesége

Hanna Prater, Sebastian Vettel felesége. 2006-ban találkoztak először, miközben Hanna ipari formatervezési hallgató volt. A pár hosszú ideig randevúzott, mielőtt úgy döntött volna, hogy 2019-ben összeházasodik.

Házasságuk olyan jól őrzött titok volt, hogy a rajongók csak akkor értesültek róla, amikor egy jegygyűrűt láttak az újaikon, Kanadában.

Fiatalkora

Sebastian Vettel családja, további három testvérből áll, két nővére-, és egy bátyja van. Fabian testvére szintén autóversenyző.

Karrierje kezdeti szakaszában több interjú során megemlítette, hogy szörnyű tanuló volt az iskolában, és soha nem ért el jó osztályzatokat. Michael Schumacher bálványozásán és versenyzővé váláson kívül rajongott Michael Jacksonért, de nagyon hamar rájött, hogy az ének nem tartozik az erősségei közé.