Shane Tusup párja

Shane Tusup párja

Shane Tusup párja az egzotikus szépségű Courtney Brewer. Miután Shane 2019 januárjában elvált Hosszú Katinka úszónőtől, nem sokáig tengette egyedül napjait. Egy közös barátjuk bortúráján találkoztak Kaliforniában. A program után egy étteremben közösen elfogyasztott vacsora alkalmával ismerkedtek meg mélyebben. Shane szerint, Courtney-nek köszönheti, hogy visszatért az úszáshoz.

Shane és Courtney

Shane Tusup párja

Courtney San Franciscóból származik, amerikai és japán felmenőkkel rendelkezik. 14 éven át balerina volt, de Shane elárulta, hogy bár az úszáshoz nincs sok köze szerelmének, mégis sokat segít neki az edzői munkájában. Jelenleg közegészségügyi mesterképzést tanul.

Rejtegetve érezhette magát ezidáig Shane Tusup párja, de most néhány közzétett fotóval lerántott a leplet szerelméről. Shane novemberben mutatta be instagramon új párját.

Shane Tusup barátnője

Shane így nyilatkozott: „Szerettem volna minél tovább titokban tartani szerelmemet, meg szerettem volna védeni a médiától és az emberektől. A magánéletünket szerettem volna magunknak megtartani. Viszont mostmár annyian ismerik, mivel rengeteget segít nekem az edzői munkámba, és ezáltal nagyon jó viszonyba került a sportolókkal.”

Ajánlott további cikkek