Ronnie Coleman betegsége és állapota

Ronnie Coleman betegsége és állapota

A testépítő legenda, Ronnie Coleman elárulta, hogy “betegsége” miatt soha többé nem járhat mankó, vagy kerekesszék nélkül, a megkérdőjelezhető műtétek miatt!

Ezt valóban nagyon szomorú hallani, Ronnie Coleman, aki egykor a testépítő világ királya volt, az utóbbi években számos nagy műtéti sorozaton esett át.

Az 54 éves testépítő legenda, Ronnie Coleman állapota nem túl fényes. Egykor a Mr. Olympia testépítő verseny csúcsán volt, most 10 nagy műtét után láthatóan tolószékbe kényszerült.

Ronnie Coleman betegsége

A hatalmas súlyokkal (nem ritkán 5-600kg) végzett guggolások megtették a hatásukat és emiatt tíz hát műtéten esett át. Egy nappal a műtét után Ronnie megosztott egy instagram bejegyzést, miszerint „ a műtét sikerült”! Viszont most a 8x Mr. Olympia és a testépítő legenda azt állítja, hogy soha többé nem járhat segítség nélkül a megkérdőjelezhető műtéti beavatkozások után.

Ronnie Coleman betegsége

Ron Harris, a Muscular Development egyik munkatársa, a „Vajon még egyszer jár-e” kérdésére a következő választ kapta:

  • A műtétek során túl sok kárt okoztak a testemben, ezek nagy része ahhoz kapcsolódik, ahogyan a sebész végezte a műtétet. A legutóbbi három műtét nagyon rossz volt, és sok kárt okozott, így nem tudom, képes leszek-e valaha is járni… Azt hiszem a késlekedés volt a legfőbb probléma, ha a sebész azonnal elvégzi a műtéteket, akkor már régen sétálnék!

Ronnie a sebész megkérdőjelezhető műtéti beavatkozásairól beszélt, és feltárta az utolsó három műtét hatalmas költségeit is, amelyek 2 millió dollár körüli összeget tettek ki.

“Minden elvégzett műtét 300e és 500e dollár körül volt, de az utolsó három műtétre majdnem 2 millió dollárt költöttem!”