Dzsudzsák Balázs vagyona

Dzsudzsák Balázs vagyona

Hazai szemmel Dzsudzsák Balázs vagyona igen tetemesnek mondható, de ha a nemzetközi focistákkal akarjuk összehasonlítani, akkor kijelenthetjük, hogy szinte labdába se rúg (sajnos nem csak fizetés tekintetében).

Dzsudzsák Balázs vagyona

Pályafutása alatt, a Debrecen, a PSV Eindhoven, az Anzsi Mahacskala, a Dinamo Moszkva, és a török Bursaspor játékosaként 4,5 milliárd forint körüli összeggel gyarapodhatott Dzsudzsák Balázs vagyona. Ezekhez számítsuk még hozzá a meccs prémiumokat, az átigazolási bónuszokat, amiről nem tudunk pontos információkat.

Tehát nyugodtan kijelenthetjük, hogy Dzsudzsák Balázs a legjobban kereső Magyar focista.

Jelenlegi fizetése

Miután körbejárta a fél világot, ismét hazatért a másodosztályú Debrecen csapatába, ahonnan karrierje egykoron elindult. Jelenlegi keresete igen csekélynek mondható az eddigi összegekhez képest. Míg az egyesült arab emírségekbeli al-Ain csapatánál évi 760 millió forintot keresett, most be kell érnie 3,8 millió forintal.

Luxusautói

Amióta külföldi csapatoknál futballozik, csak szuper luxus kocsikkal lehet látni a közlekedésben. Az évi majd egymilliárdos keresetéből igazából tellett is rá.

Még 2007-ben az NB I játékosaként megfelelt számára egy Suzuki Swiftet is, azóta viszont volt egy M6-os BMW tulajdonosa is, ami majd 20 millió forintba került, továbbá egy 730-as, ami 25 millióba. Ezután következett egy Mercedes-Benz E-osztályos Cupe, majd a 60 milliós Bentley Continental GT.

Dzsudzsák Balázs lamborghini

2013 nyarán sikerült rommá törnie egy közel 71 milliás Lamborghini Aventadort az M3 autópályán, de nem ez volt az első balesete.

Ezeken kívül tulajdonosa volt még egy Porsche Cayenne-nak, és egy Panamera GTS-nek is.

Hasonló cikkek Dzsudzsák Balázs vagyona témában