Dzsudzsák Balázs fizetése

Dzsudzsák Balázs fizetése

Ha így halad, Dzsudzsák Balázs fizetése hamarosan elérheti az NB II-ben, a Vasasnál játszó Radó András tiszteletdíját. A Magyar másodosztályban a “top” csapatoknál egyébként havi 1 millió forint a jelenlegi átlagfizetés.

Dzsudzsák Balázs fizetése

Hosszú idő után Dzsudzsák Balázs visszatért a Magyar bajnokságba, az NB II-es Debrecen játékosaként. Mire a Magyar idegenlégiós ismét hazatért, pechére a másodosztályban bevezették a fizetési plafont, melyet 3,8 millió forintban állapítottak meg, így Dzsudzsák Balázs fizetése is ez az összeg körül mozoghat.

A Debrecenben futballozó két másik játékos, Varga József és Korhut Mihály fizetése is elérheti a megállapított bérplafont.

Szintén a másodosztályú Vasasnál, a 2020-as év gólkirálya, Feczesin Róbert fizetése szintén 10 ezer euró körül mocorog.

Mélyrepülés a kasszában

Dzsudzsák Balázs fizetése előző csapatánál az Egyesült Arab Emírségekben 760 millió forint volt átszámítva, míg a koronavírus-járvány miatt a felére nem csökkentették. A napi majd kétmilliós bérhez képest a mostani debreceni havi 4 millió forint körüli fizetése csak zsebpénz számára.

Az útóbbi időben már úgyis csak a kispadot tudta koptatni előző csapatánál, így felüdülés lehet számára, hogy ismét a gyepre léphet, még ha jócskán kisebb összegért is mint azelőtt. Ha az átlagkeresethez viszonyítjuk, még így is pofátlanul magas összeget keres jelenleg (szinte a semmiért), ami nem véletlenül veri ki a biztosítékot egyeseknél.

Ismét a válogatottban

Dzsudzsák Balázs 108 szoros válogatottságnál tart a Nemzeti csapatban, Király Gáborral egyetemben. Marco Rossi szövetségi kapitány szerint, ha ismét formába kerül, lehetőséget biztosíthat neki a válogatottban.

Hasonló cikkek fizetés témában