Arnold Schwarzenegger gyermekei

Arnold Schwarzenegger gyermekei

Terminátornak és kormányzónak is hívták egykoron, de Arnold Schwarzenegger gyermekei számára csak egy sima apuka. Persze, ha egy filmsztárból lett kormányzó az apád, az nem mindennapi dolog.

„Az apaság valóban a legnagyobb öröm. Fantasztikus nézni, ahogy mind az öt gyermekem felnő és saját sikeres életüket élik. Kezdesz rájönni, hogy valóban felnőnek, és most nem csak én pumpálom fel őket. Mindannyian felpörgetjük egymást. ” mondta Arnold Schwarzenegger.

Arnold Schwarzenegger gyermekei a kapcsolataiból

A 74 éves Schwarzenegger négy legidősebb gyermeke a Maria Shriverrel való házasságából született. 1977-ben találkoztak, 1986-ban összeházasodtak és 1989-ben köszöntötték legidősebb gyermeküket, Katherine Eunice Schwarzeneggert. Katherine középső nevét Shriver édesanyja, Eunice Kennedy Shriver tiszteletére kapta, aki John F. Kennedy elnök testvére volt. Következő lánya Christina Maria Aurelia Schwarzenegger 1991-ben született, majd Patrick Arnold Schwarzenegger Shriver 1993-ban és Christopher Sargent Shriver Schwarzenegger 1997-ben.

Schwarzenegger ötödik és legfiatalabb gyermeke Joseph Baena, aki csak néhány nappal született fia, Christopher után, 1997-ben. Baena édesanyja Mildred Patricia Baena, aki 20 évig dolgozott a Schwarzenegger háznál háztartási alkalmazottként, mielőtt 2011-ben nyugdíjba ment. Ugyanebben az évben Schwarzenegger házassági hűtlenségei napvilágra kerültek vele. Felesége elköltözött Los Angelesi házukból, és abban az évben beadták a válókeresetet.

Katherine Schwarzenegger

Publikált szerző lett, mielőtt befejezte volna az egyetemet. 2010-ben kiadott egy önsegítő könyvet Rock What You Got Got: Secrets to Loving Your Inner and Outer Beauty from Someone Who’s Been There and Back címmel. 2012-ben szerzett diplomát az USC-n, majd 2014-ben kiadott egy főiskolai túlélési útmutatót: I Just Graduated … Now What? Figyelemre méltó kutyaszerető, ő is írt egy gyermekkönyvet egy lányról és kölyökéről 2017-ben, Maverick és én címmel.

Katherine Schwarzenegger, a termánátor gyermekei közül a legidősebb lánya

Manapság inkább ismert arról, hogy Mrs. Chris Pratt, miután 2019-ben férjhez ment a Galaxis őrzői sztárjához. 2020 augusztusában köszöntötték első közös gyermeküket, Lyla Mariát.

Christina Schwarzenegger

Christina, a Georgetown Egyetemen végzett (akárcsak az anyja!), Gwyneth Paltrow cégében, a Goopban dolgozott. Ő és anyja közösen készítették a 2019-es Netflix Take Your Pills dokumentumfilmjét is, amely a széles körben elterjedt Adderall-bántalmazás veszélyeibe merül el. A film részben Christina saját problémáival inspirálódott az ADHD-val és a vényköteles gyógyszerekkel kapcsolatban.

2020 áprilisában Arnold apuka megosztott egy imádnivaló videót a közösségi médiában, amely bemutatja, hogy ő és Christina részt vesznek kedvenc tevékenységükben: polírozzák a kiterjedt cowboycsizma gyűjteményüket.

Patrick Schwarzenegger

Patrick Schwarzenegger egy modell és színész, aki megjelent olyan filmekben, mint Grown Ups 2 és Midnight Sun. Az egyik legutóbbi projektje a Netflix Moxie című filmje volt, amelyet Amy Poehler rendezett. Húgához, Katherine-hez hasonlóan ő is a USC-n végzett. 2014-2015-ben randevúzott Miley Cyrus-szal, de most úgy hírlik, hogy tartós kapcsolatban áll Abby Champion modellel. Arnold néhány közösségi média bejegyzése alapján Patrick egyben az apja edzőtársa is!

Christopher Schwarzenegger

A terminátor legfiatalabb gyermeke. 2020-ban végzett a Michigani Egyetemen.

Joseph Baena

Arnold Schwarzenegger gyermekei közül ő a féltestvér. Baena közösségi médiaprofiljai alapján úgy tűnik, hogy ő lép leginkább az apja nyomdokaiba. A 24 éves fiatalember testépítőként edz, és hasonlóképpen megpróbál filmes karriert indítani. Az egyik első bemutatkozása a 2016-os Terminátor 2 rövidfilm. Állítólag szerepet kapott a The Chariot című sci-fi vígjátékban is.
Joseph Baena Schwarzenegger eltitkolt fia.