Arnold Schwarzenegger fia

Arnold Schwarzenegger fia

A szupersztár Arnold Schwarzenegger fia volt Hollywoodban évekig az egyik legfelkapottabb téma.

2011-ben a Los Angeles a Times magazin napvilágra hozta Arnold és a házvezetőnője közötti kapcsolatot. Kettejüknek a kilencvenes években volt viszonyuk, és titkos gyermekük született.

A titkos fiú kilétét több mint egy évtizeden át titokban tartották, így természetesen a botrány végtelenül sokkolta a közvéleményt. Arnold felesége, Maria Shriver elköltözött a családi házból, és a pár hamarosan váláshoz folyamodott. Ez minden bizonnyal nehéz időszak volt a Schwarzenegger életében.

Közel tíz évvel a botrány után érdemes megjegyezni, hogy Arnold már teljesen máshol van, mind karrierjét, mind családi helyzetét tekintve.

Joseph Baena

Arnold Schwarzenegger fia, akit titokban tartottak

A kezdetektől fogva Schwarzenegger elismerte hibáit. Az osztrák híresség viszonyt folytatott a házvezetőnőjével, jól tudta, hogy ez etikátlan és hűtlen is. A házvezetőnője, Mildred Baena ugyanabban az időben volt terhes Arnold gyermekével, amikor Maria negyedik gyermekét várta Arnoldtól.

Arnold évekkel később, a fiú nyolc éves korában értesült törvénytelen fia létezéséről. A fiatal fiú Arnoldhoz hasonló vonásokat mutatott be, ami arra késztette az akkori kormányzót, hogy kezdje összerakni a darabokat a fejében.

Maria kellett ahhoz, hogy évekkel később előhozakodjon gyanújával egy párterápiás ülésén, mire Arnold végre bevallotta hűtlenségét. A konfrontáció a terapeuta irodájában egy nappal a kormányzói megbízatása után történt.

A legnagyobb kudarc az életében

Teljes felelősséget vállalt a történtekért, és elismerte, hogy nagyot hibázott. Bár Arnold Schwarzenegger könnyedén megcáfolhatta volna az állításokat, és hatalmi helyzetével kiűzhette volna a házvezetőnőt és a fiát, úgy döntött, vállalja a hibáit, nem tesz fel kérdéseket. Nem csak ezt, de azt is mondta, hogy a Máriával való válása volt élete legnagyobb kudarca.

Voltak személyes kudarcaim, de kétségkívül ez volt a legnagyobb. „Én vagyok a hibás ezért. Én voltam az, aki elrontottam. És nem mutathatok ujjal senki másra.”

Schwarzenegger elmondta, hogy ő és Maria kipróbálták a terápiát, hogy megmentsék házasságukat. Kezdetben nem akart ezzel foglalkozni, mert tudta, hogy hibás. „Tudom, hogy elrontottam. Nincs szükségem senkire, hogy bármit is elmagyarázzak. Bocsánatot kértem Máriától. Bocsánatot kértem a gyerekektől.”

Remek kapcsolatban van a fiával

Bár a botrány idején a dolgok meglehetősen brutális módon estek szét, jól tette, hogy kapcsolatot épített ki eltitkolt gyermekével, Joseph Baenával. Schwarzenegger a gyermekeihez fűződő kapcsolatáról szólva azt mondta: „Joseph fantasztikus, és teljesen megérti a helyzetet. Szóval, minden sikerült, rendkívül nehéz helyzet ez számára és a gyerekeim számára. Nagyon nehéz helyzet a családom számára.”

Arnold és fia közösen

Nem csak anyagi támogatást kap Joseph az apjától. Az apa-fia duót sokszor kiszúrták a nyilvánosság előtt. Arnold találkozott fia barátnőjével, részt vett fia születésnapi ünnepségén, és még Joseph főiskolai ballagásán is megjelent. “Megérdemelted az ünneplést, és nagyon büszke vagyok rád. Szeretlek!” – írta feliratként az érettséget bemutató közösségi média bejegyzéshez.

Joseph apja nyomdokaiba lépett, és testépítéssel foglalkozik, sőt apja néhány pózát is újraalkotta a napokban.

Végül minden jóra fordult

A válás soha nem könnyű a gyerekek számára, különösen akkor, ha házasságon kívüli ügyekről és titkos szerelmes gyermekekről van szó. Arnoldnak pokoli feladata volt a botrány nyomán. Hogy rendbe tegye a kapcsolatait gyermekeivel és anyjukkal, az különleges türelmet és kitartást igényel.

Szerencsére Arnold erős maradt ezekben a kihívásokkal teli körülmények között, képes volt megtartani a kapcsolatot négy gyermekével és Máriával. „Ez nagyon jól sikerült Maria segítségével, és a gyerekek segítségével” – mondta a terminátor.