Arnold Classic 2021 eredmények

Arnold Classic 2021 eredmények

Az Arnold Classic 2021 évi testépítő versenyét szeptember 25-én a columbusi Kongresszusi Központban rendezték meg.

Azok számára, akik nem tudták megnézni a webcastot, íme egy összefoglaló arról, hogyan zajlottak a profi testépítő versenyek.

Arnold Classic

Az este fő eseményén kilenc legjobb testépítő szerepelt. Eltekintve attól, hogy ez a 19. Arnold Classic verseny, a Mr. Olympia végső kvalifikációs pozíciója is sorban van. A végső kiírás utolsó kettője a tapasztalt veterán Steve Kuclo és a feltörekvő sztár, Nick Walker volt.

Kuclo rendelkezett nagyobb izomtömeggel, de Walker minden oldalról lenyűgözőbbnek tűnt, így végül a harmadik helyen végzett. A második helyezett Iain Valliere lett, Walker pedig a győztesnek járó kupával távozott. Kimondhatjuk, hogy az Arnold Classic 2021 eredmények a fizikumok tekintetében nem okoztak meglepetést.

Nick Walker Arnold Classic 2021 győztes

Arnold Classic 2021 helyezések

  1. Nick Walker
  2. Iain Valliere
  3. Steve Kuclo
  4. Justin Rodriguez
  5. Akim Williams

Physique

Az ebben a kategóriában szereplő urak arra törekedtek, hogy a testépítés múltját és jelenét képviseljék fizikumukkal, és elnyerjék a 10 000 dolláros díjat a legjobb helyezés mellett.

Az első pozícióért aztán a címvédő Alex Cambronero és a korábbi második helyezett Terrence Ruffin szállt harcba. Végül új bajnokot koronáztak meg Ruffin személyében. Így nyilatkozott a győzelem után: “Ez a győzelem mindennél nagyobb megkönnyebbülés. Ez a bemutató nagyon nehéz volt számomra, így a győzelem után minden nyomás elszállt belőlem.”

Terrence Ruffin physique 2021

  1. Terrence Ruffin
  2. Alex Cambronero
  3. Logan Franklin
  4. Courage Opara
  5. Bryan Jones

Hasonló cikkek a témában